Musiałem zmienić telefon, ponownie zainstalowałem aplikację Jaguar Remote, zalogowałem się i otrzymałem tę mało pomocną wiadomość.
Jakieś pomysły?
Dzięki
Mój jeszcze nie wygasł. Powinieneś otrzymać link do aktualizacji w e-mailu, gdy dodasz samochód do swojego konta. Zapłaciłem 100 € dealerowi i to nie pomogło. Usuwa tylko samochód ze wszystkich kont, ale zaangażowało to dealera. W twoim przypadku poszedłbym do centrum serwisowego dealera i zapytał o subskrypcje oraz o to, czy samochód może zostać przeniesiony do twojego regionu. Zazwyczaj są bardziej pomocni na miejscu niż przez e-mail/telefon.Jak przedłużyłeś subskrypcję Remote?
Zauważam, że w szczegółach Twojego konta przy Twoich postach nie ma żadnej lokalizacji. Czy to dlatego, że na Twoim telefonie działa VPN i czy może to wpływać na aplikację Jaguar Remote?Mój I-Remote również nie działa dziś rano. Znowu! Nie wie, gdzie jest samochód, ciągle mówi mi, że jest odblokowany itp. Za to płacimy? Grrrr ☹
Tylko tymczasowo.Czy brak oferowania subskrypcji zdalnej na Bałtyku to oficjalna polityka JLR?
Smartcar służy tylko do sprawdzenia, czy połączenie działa, aby wykluczyć problemy z aplikacją i nie marnować pieniędzy u dealera. Prawie dałem się na to nabrać. Po wizycie u dealera i zmianie regionu (za darmo) działało to tylko przez jeden dzień, a potem pokazywało, że samochód śpi. Kiedy zadzwoniłem do dealera, powiedział, że może sprawdzić sprzęt za opłatą. Ale okazało się, że ta aplikacja to najgorszy marketing w historii, ponieważ okazało się, że pokazuje, że samochód śpi, ponieważ subskrypcja zdalna wygasła 🤦♂️ Możesz sprawdzić, czy subskrypcja jest aktywna, ale nie możesz jej przedłużyć nigdzie z poziomu aplikacji ani strony InControl. Doświadczenie w sieci Jaguar to kompletny bałagan. Ten sam problem z Nav.Usługa smartcar wydaje się łączyć, ale API jest bardzo ograniczone. Pokazuje tylko podstawowe informacje o samochodzie.
Ok, to dobra informacja.Tylko tymczasowo.
Odpowiedź JLR: Obecnie system InControl jest w trakcie opracowywania, tak aby w przyszłości możliwe było zakupienie dodatkowego czasu licencji również za pośrednictwem konta użytkownika w innych niewymienionych krajach.
Może więc będą gotowi do grudnia.
i jak to zaktualizować na moich dwóch iphonach proszę !!!!!!Remote iOS 3.3.0 wydany dzisiaj. Temperatura wróciła plus zaktualizowana sekcja statusu pokazująca dobre informacje…